Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat
Shop Now

Latest News

נא להזין מילות חיפוש:

צרו איתנו קשר

אנחנו כאן בכל שאלה!





כמה פעמים ניסיתם להכין עוגיות מוחתמות ולא הצלחתם? מצאתי את המתכון המושלם!

Lovely Bake / אפייה ויצירה  / כמה פעמים ניסיתם להכין עוגיות מוחתמות ולא הצלחתם? מצאתי את המתכון המושלם!

כמה פעמים ניסיתם להכין עוגיות מוחתמות ולא הצלחתם? מצאתי את המתכון המושלם!

כבר הרבה זמן שאני רוצה להעלות את הפוסט הבא, החומרים נימצאים אצלי במחשב ורק מחכים לצאת החוצה ולהגיע אליכם. מצרפת לכם במתנה קובץ להדפסת מארז אישי לעוגיה.

כמה פעמים יצא לכם לקנות חותמות בעיצובים שונים לעוגיות חמאה, להכין את העוגיות, להטביע ואז מייד אחרי האפייה כל ההטבעה של ההחתמה נעלמת? ואז… מגיעה תחושת האכזבה…

לפני כמה חודשים הגיע אלי ערכת העוגי סטמפ, חותמות סיליקון מהממות שיש לי אליהם רגש סנטימנטלי. אתם בטח שואלים את עצמכם למה?!

החותמות האלה עבורי הם עוד תינוק שנולד אחרי תהליך של מחשבה ויצירה, רציתי עיצוב יחודי שיתקבל על העוגיה לאחר האפיה, שהעיצוב ישדר חמימות וכן יש לי חולשה למנדלות.

והכי חשוב שההחתמה תהיה בעיברית כך שמי שיקבל אותם ירגיש שאפיתי לו עוגיה אישית ומיוחדת.

אז אני לא אלאה אתכם בסיפורים אישיים ואגש ישר לעניין.

כחלק מהתהליך היה חשוב לי המתכון לעוגיות חמאה טעימות,

שהעוגיות ישארו יפייפיות ושההטבעה לא תעלם לאחר האפייה.

אני שמחה לשתף אתכם במתכון, (המתכון מגיע גם על גבי האריזה של העוגי סטמפ)

מתכון לעוגיות חמאה מוחתמות

125 גרם חמאה רכה
70 גרם אבקת סוכר
חלמון
1 כפית תמצית וניל
200 גרם קמח
קורט מלח

אופן הכנה

  1. מקציפים חמאה רכה עם אבקת סוכר עד לקבלת מרקם אחיד.
  2. מוסיפים חלמון ותמצית וניל וממשיכים לעבד.
  3. מוסיפים קמח ומלח בהדרגה לתערובת
  4. מאחדים את הפירורים לבצק אחיד ומשטחים אותו, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.
  5. מרדדים את הבצק על משטח מקומח.
  6. מקמחים מעט את חותמת הסיליקון ומחתימים את הבצק.
  7. קורצים עיגולים סביב ההחתמה בעזרת חותכן עגול שמגיע בערכת העוגי סטמפ
  8. מחממים תנור ל 160-170 מעלות ואופים עד שהעוגיות משחימות מעט.
  9. מוציאים מהתנור, נותנים לעוגיות להתקרר ומעבירים לצנצנת.

הטיפים שלי:

  1. חשוב שהבצק יעבור את תהליך הקירור לפני העבודה, במידה ותוך כדי עבודה אתם מרגישים שהבצק מתרכך תרדדו אותו ותחזירו למקרר לעוד מס’ דקות
  2. לקמח את חותמת הסיליקון לפני כל החתמה (אני מניחה לידי קערה עם קמח ולפני כל החתמה אני מקמחת את החותמת,מנערת ומחתימה על הבצק)

העוגי סטמפ מגיע עם 3 חותמות סיליקון שונות
1. באהבה (כמו שאתם רואים בתמונה למעלה) 2. מזל טוב 3. חג שמח.
בנוסף יש גם חותכן עגול בקוטר של החותמות וכמובן ידית מעץ.
אני משתמשת בחותמות גם לשימוש בבצק סוכר

וכמו שהבטחתי בהתחלה אני מצרפת לכם קובץ להדפסת מארז אישי לעוגיות מוחתמות.
להורדת הקובץ לחצו כאן
​מה שעליכם לעשות :

  1. להדפיס על נייר בריסטול במדפסת ביתית
  2. לגזור ולהכין מארז מתוק למי שאתם אוהבים או להניח על צלחת לכל אורח.

אתם מוזמנים לשתף אותי בתוצרים שלכם בקבוצת לאפות באהבה או בעמוד הפייסבוק שלנו.
אם הפוסט הזה יכול להיות שימושי לחברים שלכם אתם בהחלט יכולים לשתף אותו.

נהניתם מהרעיונות והטיפים?! קיבלתם השראה?! אשמח שתספרו לי.
אני כאן תמיד לענות לכם לכל שאלה נוספת.

WhatsApp

[wpv-view name=”pdfprint”]

2 תגובות
  • אתי בן חמו
    5 בספטמבר 2017

    שלום
    אפשר לקבל בבקשה את הקובץ להדפסה על בריסטול?
    תודה

השאר תגובה

נגישות